Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Meld je aan voor het DKL-toernooi

DKLDe organisatie van het DKL-toernooi op zaterdag 31 augustus kan nog wat handjes gebruiken
De oefenwedstrijden voor de oudere jeugd en de senioren zijn bewust allemaal 's middags gepland omdat we 's ochtends graag gebruik maken van de hulp van onze senioren, A-, B- en C-jeugd. We hopen dan ook dat jullie je via dit google-document  aanmelden om een paar wedstrijdjes te fluiten, bardienst te doen of bij het springkussen een oogje in het zeil te houden. Wacht niet te lang, want eind deze week gaan wij de restantklusjes als teamverplichtingen indelen.

Pasfoto vervangen

fotograafTot en met 5 september aanstaande kunnen de pasfoto's aangepast worden die te zien zijn in de app KNKV-wedstrijdzaken
Voor sommigen een opluchting, voor anderen noodzakelijk omdat bij jeugdleden de foto van ongeveer vijf jaar geleden echt niet meer lijkt. Korfbal je dus al minstens vijf jaar en wil je een andere foto, let dan even op.
De foto's kunnen door leden van 16 jaar en ouder zelf worden aangepast via Instellingen>Mijn persoonsgegevens. Zorg alsjeblieft wel voor een pasfoto van je gezicht, niet één waarop je in bikini of zwembroek prijkt.

Lees meer...

Gezocht: jeugdtrainers

Train meHet TB-jeugd is nog dringend op zoek naar enkele jeugdtrainers voor het komende seizoen
Voor B4 heeft zich nog geen enkele Albatrosser gemeld om dit leuke en gezellige team trainen te geven. Kom op Albatrosleden, we laten dit team toch niet in de kou staan!?! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je zult samen met de kids van B4 een TOPseizoen tegemoet gaan. We rekenen op jullie.......!!
Daarnaast kunnen we nog wat aanvulling gebruiken in de jongere leeftijdscategoriën en voornamelijk de E-leeftijd.

Lees meer...

Trainingsschema najaar 2019

TrainenNa een paar weken van vakantie, rust en ontspanning gaan we in augustus weer fris en vrolijk trainen. Je vindt hier het trainingsschema voor alle teams.
De seniorenselectie start op maandag 12 augustus, de overige selectieteams vanaf 19 augustus en vanaf maandag 26 augustus gaan de overige teams van start.
Mochten er opmerkingen op het schema zijn, mail dan even vóór eind juli naar Margeet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?

 

Zaalindeling compleet

Afb schemaNa de indeling van de meeste klassen is nu ook de indeling bekend van alle jeugdteams in het wedstrijdkorfbal zaal
Vanaf november zullen A1, B1, B2, C1, C2 en D1 optreden in de Hoofdklasse, 1e en 2e klasse. A1 is ingedeeld in de 1e klasse en speelt hierin tegen RWA A1, IJsselvogels A1, Reeuwijk A1, Vriendenschaar (B) A1, KCC A2, Oranje Wit A2 en PKC/SWKgroep A3. 
B1 mag het in de Hoofdklasse opnemen tegen de concurrentie van PKC, KCC, Oranje Wit, KOAG, Maassluis, ONDO (G) en Fortis. Dit zaalseizoen speelt het team voor het eerst met schotklok.

Lees meer...

Veldindelingen wedstrijdkorfbal bekend

Afb nieuwsbriefDe 11 wedstrijdkorfbalteams van onze vereniging weten nu ook tegen welke clubs er vanaf zaterdag 7 september gespeeld gaat worden. Voor de seniorenselectie geldt ook dit seizoen weer veel gecombineerde wedstrijden voor het 1e en 2e team. Het 3e team gaat ook de uitdaging in de reserve 1e klasse aan en A1 speelt dit seizoen weer in de Overgangsklasse. Kijk hier voor de pouleindelingen. 

 

Hulp gevraagd bij het schoolkorfbaltoernooi

HELP 400x400De kantinecommissie zit met spoed verlegen om wat hulp komende zaterdag bij het schoolkorfbaltoernooi
Heb jij zaterdag een paar uurtjes over om te helpen in de keuken of achter de bar, stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Je maakt dan heel veel kinderen en bezoekers gelukkig.