Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

27 september: Algemene Ledenvergadering

albatros bestuurOp vrijdag 27 september zal de Algemene Ledenvergadering in de kantine worden gehouden. Een vriendelijk verzoek aan alle commissies en blokken om het jaarverslag zo snel mogelijk in te leveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Uiterlijk twee weken voor de vergadering zullen de jaarverslagen en de financiƫle stukken aan de stemgerechtigde leden gestuurd worden.

 

31 augustus: DKL-toernooi

DKL-beeldmerk pms-kopieOp zaterdag 31 augustus organiseert Albatros voor de tweede keer een oefentoernooi voor de DEF-jeugd
Evenals vorig jaar is DKL Accountants en Adviseurs BV de hoofdsponsor voor dit evenement waar dit jaar maar liefst 100 teams aan gaan deelnemen. Dat betekent een gigantische uitdaging voor de organisatie en onze hele vereniging tussen 09.00 en 14.00 uur.  Inmiddels zijn de meeste scheidsrechters ingedeeld, maar ook voor hand- en spandiensten hebben we natuurlijk heel veel helpende handjes nodig.

Lees meer...

22 juni: B1 actief op eindtoernooi Tilburg

B1 Harderwijk 3Albatros B1 neemt zaterdag 22 juni opnieuw deel aan een eindtoernooi
Het is de beloning voor een super geslaagd seizoen voor onze talenten die na de zaaltitel nu ook de veldtitel in de 1e klasse binnen gehaald hebben. De promotie naar de Hoofdklasse zaal en veld zijn een geweldig resultaat voor onze vereniging en een leuke uitdaging voor het komende seizoen en de nieuwe lichting.
B1 verloor afgelopen zaterdag voor de allereerste keer in het competitieseizoen 2018-2019. De zogenaamde uitzwaaiwedstrijd tegen Korbis werd met 12-13 verloren omdat Albatros niet de scherpte van de afgelopen weken had.

Lees meer...

Geslaagde paalschiettoernooien

Afb wedstrijdverslagenWe kunnen terugkijken op twee uitermate geslaagde paalschiettoernooien
Hoewel het veld op zaterdagochtend 15 juni blank stond van een plens regen in de nacht voorafgaand en het lange tijd bewolkt bleef, brak rond vier uur de zon door en waren de omstandigheden voor het paalschieten ideaal. Vanaf 15.00 uur was de BCDEF-jeugd aan de beurt en gingen 55 koppels in hun leeftijdscategorie de strijd aan. Spanning bij de schutters en vaak ook bij de ouders, maar gelukkig overheerste plezier en sportiviteit.

Lees meer...

Albatros viert haar verjaardag

65 jaar taartAlbatros werd opgericht op 29 mei 1954
Op woensdag 29 mei viert onze club dus haar 65e verjaardag. Deze prachtige leeftijd wordt niet groots gevierd, maar er wordt wel aandacht besteed aan de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om in de kantine een stukje taart te komen eten!
Op het veld zijn er bovendien tegelijkertijd wat activiteiten voor jong en oud.

Lees meer...

Baas Crazy 88 mooi succes ondanks het weer!

crazy88Dan weer regen, dan weer wind, toch weer zon, hagel?? Afgelopen week werden we aardig maf van de weerberichten voor zaterdag 4 mei. Want wat zouden we doen met het fantastische opdrachtenspel Crazy 88? Het spel waarbij je compleet uit je comfort zone moet komen om het spel te winnen. Zouden we het spel laten doorgaan of niet? 
Uiteindelijk werd vrijdag rond het middaguur de knoop doorgehakt, het gaat door! Snel werden alle contactpersonen van de deelnemende teams op de hoogte gesteld. Want uiteindelijk zou het niet warm worden met een aardige woei. Maar de regen zou zich aardig beperken tot twee grote buien.

Lees meer...