Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Gezellige bowlingavond BBB-ploeg

BowlenDe BBB-ploeg hield op woensdag 2 januari haar jaarlijkse bowlingavond
Opnieuw werd een aantal genodigden gevraagd haar steentje (lees: balletje) bij te dragen, de sfeer te verhogen en de strijd te verzwaren en dat lukte deels. Onze vaste barkracht Margreet scoorde in haar tweede ronde 116 punten, oud-winnaar Frank had last van een vormdip en ook Tamara kon strikeloos geen potten breken.

In totaal werden er 60 strikes door de BBB-ers gegooid en 60 was ook de laagste score in 10 beurten. Deze score werd bereikt door Jasmijn en Johan die er dus beide met de gewilde poedelprijs vandoor gingen.
Er waren geweldige spares te zien, met name die ene die volgde op een split met 3 resterende kegels door Jurgen. Het lukte Linda, Anneke, Dennis, Willem, Anja, Mirjam, Fred, Roeland en Michel één of meerdere keren om twee strikes op rij te gooien. Twee ballen in de goot was o.a. een kwaliteit van Arie en Co, maar ook zij noteerden een strike!
Verder mogen de hoge scores van Roeland (154), Dennis (150 en 144), Anja (138), Mirjam (131), Anneke (129) en Gerda (128) niet ongenoemd blijven. Thea en Marieke gooiden op baan 1 waar in de 1e ronde van 10 beurten tussen de beste en slechtste slechts 15 punten zaten!
Wim bleek één van de meest constante gooiers te zijn met een gemiddelde van 9,1 per beurt.
En uiteindelijk kunnen er aan het eind van zo'n gezellige avond slechts twee de winnaars zijn. Bij de dames ging de organisatie (Petra, 266 punten) er met de advocaat vandoor en bij de heren was Michel ongenaakbaar. Met een score van 200 in ronde 2 bracht hij zijn totaal op 324 punten. Wij weten nu wat hij op zijn woensdagavonden doet wanneer wij aan het trainen zijn.