Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

vrijdag 28 december: Gerard Los Vaardigheidsdag

2006 0617 124105Op vrijdag 28 december wordt de 12e editie van de Gerard Los Vaardigheidsdag georganiseerd
In 1954 richtte de toen 24-jarige Gerard Joris Los de korfbalvereniging Albatros op. Ruim 30 jaar lang was hij voorzitter van Albatros en heeft hij de club gemaakt tot wat het nu is: levendig, bruisend en actief. Ter ere van onze oprichter is in het jaar 2006 de Gerard Los Vaardigheidsdag in het leven geroepen. 

Op de vaardigheidsdag ga je allemaal oefeningen doen die te maken hebben met korfballen, bijvoorbeeld doorloopballen nemen, sneldoelen, strafworpen nemen, etc…

Bij elk onderdeel moet je proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Deze score wordt ingevuld op een scorekaart. Degene die de meeste punten heeft behaald in een leeftijdscategorie wint en ontvangt een wisselbeker. Je mag zelf je groepje samenstellen en de volgorde bepalen van de onderdelen. Wel is het zo dat je groepje uit tenminste 4 spelers moet bestaan en maximaal 6.

Net als vorig jaar is de vaardigheidsdag bedoeld voor de B- tot en met de F-jeugd en de welpen. We verzamelen om 09,45 uur en rond 14.00 uur is het afgelopen. Alle deelnemers krijgen na afloop van ons een patatje, wat te drinken en natuurlijk een overheerlijke snack. De welpen zijn eerder klaar.

Wil je mee doen aan de Gerard Los Vaardigheidsdag? Geef je dan zo snel mogelijk op via deze link. Opgeven kan tot en met donderdag 27 december. De deelname is gratis.

Ben je trainer, ouder of “gewoon” lid en wil en kan je helpen bij de jongste groep als bv. begeleider? Of kan je als jury bij een onderdeel staan? Alle hulp is nodig!! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De GLVD commissie.