Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

10 november: Klink-toernooi

Logo KlinkAlbatros organiseert op zaterdag 10 november de vierde editie van het Klink-toernooi
Het toernooi betekent de voorbereiding op het zaalseizoen voor de selectie van Albatros en haar gasten. Dit jaar zullen titelverdediger Merwede (Sliedrecht), Kinderdijk (Alblasserdam) en Sikopi (Antwerpen) hun opwachting maken in de Zwijndrechtse Develsteinhal. In de eerste wedstrijd om 14.15 uur treft Albatros de Belgische topploeg Sikopi , gevolgd door de Alblasserwaardse derby tussen Kinderdijk en Merwede (15.30 uur).

Nadat de reserves en de A1-teams van Albatros en Merwede geoefend hebben zal om 19.15 uur de wedstrijd tussen de beide verliezers van de eerste wedstrijd gespeeld worden. Om 20.30 uur start de finale tussen beide winnaars en daarna zal voorzitter Max van de Pol de wisselbeker en de geldprijzen mogen uitreiken. Voor de winnaar ligt er een cheque van € 250,-- klaar. Voor de vierde prijs is er zelfs nog een troostprijs van € 50,--. Evenals voorgaande jaren wordt het toernooi gesponsord door Albatros’ hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink uit Dordrecht.

De wedstrijden zullen gespeeld worden met schotklok, jurytafel en 2x 20 minuten zuivere speeltijd. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Na de prijsuitreiking zal er in de kantine een gezellig feest zijn voor de deelnemende teams en het publiek.